Campingfaciliteiten

Nederlandse campings zijn steeds vaker voorzien van diverse luxe camping faciliteiten. Je kan je gezin zo uitstekend vermaken met de diverse gratis voorzieningen. Uiteraard zijn de meeste campings standaard voorzien van een wasserette, afwasplaatsen, stortplaats, toiletten en douches.

Spelen in het overdekt zwembad

Naast deze voorzieningen zijn er vaak ook extra’s waar je gebruik van kan maken. Denk bijvoorbeeld aan een zwembad waar de kinderen zich in de zomer vermaken. Vanwege het Nederlandse weer zijn er tegenwoordig een flink aantal campings met een overdekt zwembad. Je kan de kinderen zo prima vermaken terwijl het regent in Hoek van Holland.

Daarnaast is het natuurlijk ook leuk als er een uitgebreide speeltuin is. Bij de camping faciliteiten kan je direct zien wat er allemaal aanwezig is op de camping die je wil gaan boeken.

Extra camping faciliteiten tijdens het kamperen.

Er zijn vaak ook een aantal extra camping faciliteiten te vinden waar de kinderen mee kunnen spelen. Wat dacht je bijvoorbeeld van speciale animatie voor de kinderen? De kinderen kunnen zo de hele dag vermaakt worden terwijl je zelf ontspannen voor de tent, vakantiehuisje, camper of sta-caravan kan zitten.

Daarnaast komen er steeds meer faciliteiten voor een bijzonder overnachting. Wat dacht je van een vakantiehuisje aan zee, slapen in een pipowagen of slapen in een boomhut.

Naast animatie is er vaak ook een restaurant, supermarktje en een snackbar te vinden. Dit is altijd handig als je even geen zin meer hebt om te gaan koken.

Vaak kan je op de camping Zuid-Holland ook nog terecht om spulletjes te huren. Zo kunnen de kinderen met hun eigen bolderkar spelen samen met hun nieuwe vriendjes op de camping Hoek van Holland.